• Snelle levering in Nederland & BelgiĆ«.
  • Dagelijkse verzending (ma t/m vr).

Betaalmethoden

iDeal

iDeal is een Nederlandse standaard voor het verrichten van internetbetalingen. iDeal is daarom ook onze standaard betaalmethode. Via iDeal kan je je eigen bank selecteren en betalen op de manier die de bank beschikbaar maakt. Dit kan via de app, website of een QR-code van de bank. Wij brengen geen extra kosten in rekening via iDeal betalingen.

Voor meer informatie klik hier

Banconctact

Bancontact verwerkt zo'n 150.000 online betaaltransacties per dag en is daarmee de meest gebruikte betaalmethode van België. Bij Mollie betaal je uitsluitend het vaste, lage tarief bij geslaagde transacties.

Voor meer informatie klik hier

Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn.

Voor meer informatie klik hier

Creditcard

Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat klanten hoeven te doen is hun kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. Met behulp van onze Recurring API is het ook mogelijk om one-click betalingen, gespreide betalingen en andere complexe betaalstructuren te faciliteren via creditcard.

Voor meer informatie klik hier